Ditën e sotme shtetasi Xhevit Sinani ka vrarë gruan e tij, Zeqine Sinani dhe vëllain, Shaqir Sinani dhe është larguar menjëherë nga shtëpia dhe ka shkuar te krushqit për t’i treguar djalit të tij në lidhje me vrasjen.

Marketing

Policia shkoi menjëherë në vendngjarje ku dhe bëri të mundur arrestimin e tij.

Më poshtë shihet dhe momenti kur Xhevit Sinanit i janë vënë prangat dhe po transportohet drejt policisë.

Marketing