Edhe një javë na ndanë nga finalja e madhe e Big Brother Vip.

Marketing

Gara për çmimin e madh sa vjen dhe bëhet më e afërt, ndërsa konkurenca mes banorëve gjithnjë e më e fortë.

Që nga fillimi i spektaklit thuajse është ‘përcaktuar’ finalisti sipas publikut, disa thonin se do jetë Iliri e disa Donaldi.

Por derisa jemi afër finales zërat janë shtuar se Iliri do ta fitojë çmimin e madh prej 100 mijë eurosh.

Mirëpo në kundështim me këtë doli edhe parashikuesja e fatit Irini Kakacaj, e cila ishte e ftuar në “Shqipëria Live” ku tha se Iliri nuk do të jetë fituesi.

“Iliri është i zgjuar, i fortë dhe familjar por nuk do të jetë fituesi”, u shpreh Irini.

Ndyrshe në një intervistë të pak javë më parë, Irini është shprehur se Donaldi 100% do të fitojë.

Marketing