Kryeministri i Kosovës Albin Kurti i ka bërë thirrje mërgatës që të kthehen në Kosovë për të investuar dhe për të kontribuar në të mirë të vendit.

Marketing

Këtë thirrje kryeministri Kurti e bëri sot në Forumin e Bizneseve të Diasporës që po mbahet në Prishtinë.

“Jemi duke punuar që mërgata të jetë pjesë integrale ekonomiko kulturor. Jemi duke eksploruar mënyra se s’i ata përdorin dijen dhe eksperiencën e tyre. Jemi në situatë që kemi nevojë për shkathtësi e dije për punën e mërgatës tonë dhe jo vetëm për financa. Ne se pari kemi pasur ambasadat. Në kuadër të Qeverisë ne besojmë në fuqinë e qytetarit. Tani me situatën ekonomike investimi në Kosovë paraqet mundësi përfarimi. Eja kontribuoni e fitoni”, tha Kurti.

Marketing