Kosova të enjten ka aplikuar për anëtarësim në Këshillin e Evropës. Deri tash ajo është bërë anëtare e disa organizatave ndërkombëtare, përfshirë edhe ato më të rëndësishme financiare dhe sportive.

Marketing

Shikojeni listën e bërë nga Evropa e lirë për atë se në cilat organizata Kosova është anëtare dhe në cilat nuk ëshë:

Foto: Wikipedia

Marketing