Në operacionin “Brezovica” që ka vazhduar në nëntë lokacione, në tri qytete të Kosovës, Prishtinë, Ferizaj dhe Shtërpcë, si dhe në Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës u arrestuan 7 persona. Në mesin e të arrestuarve është edhe Kryeinspektori i kësaj ministrie, Bedri Halimi si dhe një zyrtar tjetër.

Marketing

Lajmi u konfirmua nga Prokuroria Themelore e Ferizajt. Kryeinspektori Halimi më parë ka qenë i akuzuar edhe për ndërtimet në Prevallë. /albora.ch/

Marketing