Marketing

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar 4 viktima nga COVID-19,një burrë i moshës 60-69 vjeçare, një burrë i moshës 60-69 vjeçare, një grua mbi 80 vjeç dhe një grua tjetër po ashtu mbi 80 vjeç.

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit në vend kanë rezultuar 717 raste pozitive me virus.

Ndërsa, 2 mijë e 370 persona janë shëruar nga koronavirusi gjatë kësaj kohe./albora.ch/

Marketing