Vendosja në Shqipëri e shtabit operativ pararojë të Komandës së Operacioneve Speciale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Evropë ka gëzuar edhe institucionet e Kosovës.

Marketing

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, e ka vlerësuar këtë njoftim si lajm të shkëlqyeshëm.

“Ky është një vendim i madh që rikonfirmon fuqishëm angazhimin e SHBA-së në shërbim të sigurisë dhe stabilitetit të rajonit tonë”, ka thënë ai në një shkrim në Facebook.

Ditë më parë, SOCEUR-i njoftoi për shtabin në Shqipëri. Në njoftim u theksua se kjo do ta bëjë qasjen më të lehtë në Ballkan./albora.ch/

Marketing