Gjatë pasdites së sotme, në dy pikat kufitare në Kosovë në Merdarë dhe në Dheun e Bardhë janë regjistruar pritje të gjata.

Marketing

Sipas të dhënave në Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në pikën kufitare tek Dheu i Bardhë pritjet për të dal nga Kosova kanë qenë deri në 60 minuta kurse kolonat e gjata deri në 150-700 metra.

Në pikën tjetër kufitare atë me Merdarë, pritjet për të dal nga Kosova kanë qenë deri në 120-130 minuta kurse kolonat e gjata deri në 1000 metra.

Marketing