Kriza Rusi-Ukrainë ka pasur ndikim të menjëhershëm në tregjet ndërkombëtare, e një krizë e tillë do të ketë ndikim edhe në ekonominë e Kosovës duke sjellë shtrenjtim të produkteve të ndryshme.

Çmimi i naftës do të jetë ndër faktorët e parë që do të vërehet, transmeton albora.ch.

Marketing

“Kriza në Ukrainë është reflektu menjëherë brenda minutash në të gjitha tregjet ndërkombëtare. Menjëherë kanë çu në rritje të naftës, që pritet të na prekë edhe neve. Do të ketë  rritje të çmimit të metalit, sidomos të arit, edhe çka është më kritike rritjes së çmimit të misrit dhe grurit”, tha profesoreshë e ekonomisë Albulena Kastrati./albora.ch/

Marketing