Një përdorues i TikTok, me emrin ‘Lifeofroryofficial’, sic duket i ka bindur të gjithë se Kendall Jenner është shtatzënë në vitin 2022. Më 31 dhjetor, përdoruesi @Lifeofroryofficial postoi një video ku thuhej se Kendall është shtatzënë. Në mbishkrim shkruhej: “E dëgjuat së pari – Kendall Jenner është shtatzënë”, shkruan hitc.com, përcjell albora.ch.

Marketing

Deri më tani, kjo video e shkurtër ka marrë miliona shikime, transmeton albora.ch

Megjithatë, përdorues i TikTok, me emrin “Lifeofroryofficial”, nuk ka vonuar shumë dhe ka ngarkuar edhe video të tjera e ku në njërën prej tyre thuhet: “Hej djema, e di që thashë që Kendall Jenner është shtatzënë, por mendoj se e kam marrë gabim detajin. E hodha plotësisht armën. Do të jem 100 për qind i sinqertë”.

Derisa ka shtuar se sipas tij Kris jenner e paguan për të përhapur thashetheme se Kendall ka gjetur një zëvendësuese, tha ndër të tjera “Lifeofroryofficial.”

Marketing