Ndërsa presidenti zviceran Ignazio Cassis po viziton këtë javë kryeministrin britanik Boris Johnson, ky i fundit theksoi se marrëdhëniet mes dy vendeve “kanë një rëndësi të madhe. Unë nuk mendoj se njerëzit e kuptojnë se sa tregti bëjmë së bashku, e lëre më marrëdhëniet e tjera që kemi.”

Marketing

Johnson madje shkoi aq larg sa sugjeroi (vetëm gjysmë seriozisht, ne supozojmë) që të dy kombet – asnjëri prej të cilëve nuk është pjesë e Bashkimit Evropian – duhet të bashkohen dhe të krijojnë një vend të quajtur Britani.

Cassis nuk i është përgjigjur idesë, por pranoi se të dy kombet “kanë shumë gjëra të përbashkëta dhe ne duam t’i thellojmë më tej këto lidhje dhe të zhvillojmë marrëveshje të reja”, transmeton The Local.

Marketing