Abstenimi nga puna kundër “kushteve të papranueshme të punës” dhe “pagave të përshtatshme” ishin logotë e grevës nga infermierët.

Marketing

Në disa qytetet kryesore italiane, mijëra infermierë po demonstrojnë në qytetet kryesore italiane për grevën kombëtare të thirrur nga sindikata e Infermierëve, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Në Romë disa qindra infermierë u takuan tek selia e Departamentit të Funksionit Publik.

“Jo heronj, por profesionistë” dhe “Ne jemi infermierë jo të burgosur”, janë disa nga slloganet në shenjat e shfaqura në këtë grevë të mbajtur sot./albora.ch

Marketing