Pas një hetimi të madh ndërkombëtar, substanca narkotike u gjet brenda një ngarkese letre mbeturinash.

Marketing

Kokaina, e fshehur në një ngarkesë me letër mbeturinash, u nda në 12 pako që përmbanin 359 bukë gati për t’u marrë me të ashtuquajturin sistem rip-off, i cili konsiston në ruajtjen e drogës menjëherë pas dyerve të kontenierit në mënyrë që ajo të kapet lehtësisht nga trafikantët gjatë ndalimit të mallrave në zonat në portë, raporton ticinonews.ch, përcjellë albora.ch.

Kokaina ishte me cilësinë dhe pastërtinë më të lartë dhe do të kishte dhënë, sapo të vihej në treg, mbi 100 milion euro.

Droga ishte fshehur në një kontejner nga Republika Domenikane që shkonte në portin e Valencias, në të cilin ishte vendosur një vulë e falsifikuar. /albora.ch/

Marketing