Një grua kishte porositur një palë xhinse të përdorura Levi’s në internet por ajo që mori ishte një thes me qepë.

Marketing

Ajo i shkroi faqes në fjalë por përgjigja që mori ishte se nuk ia kishin idenë se si kishin përfunduar qepët te ajo dhe se në pakon që i kishin dërguar kishin qenë xhinset që porositi.

Shkëmbimi i mesazheve që ndau në Instagram u bënë virale me shumë njerëz që bënin me shaka me faktin se ka përfituar disa qepë në këtë kohë krize.

“Qepët falas? Në këtë ekonomi?”, “Ndjesë zemër, postieri i mori xhinset dhe duhet t’i ketë ndërruar me qepët”, i shkroi dikush tjetër.

Mesazhet midis klientit dhe shitësit
Marketing