Më në fund dihen emrat e 4 finalistëve të show-t dhe spektaklit më të ndjekur në shqipëri.

Marketing

Einxhel, Donald, Ilir dhe Beniada janë 4 finalistët e BigBrotherVip Albania.
Por kush do e fitoj?

Pas një jave do e marrim vesh kush do të jetë fituesi dhe i zgjedhuri i publikut.

Pas shumë polemikash, diskutimesh janë dy vajza dhe dy djemë ata që rrëmbejnë finalen.

Por mbetet për të parë nëse do të jetë Big Brodher i femrave apo meshkujve.

Kjo mbetet për tu parë.

Marketing