Pas nje shakaje të bërë një natë më parë të ftuar special në shtëpinë e Big brodher vip.

Marketing

Vjen dhe reagimi i Ermalit, ku në një video ai shpjegon se çdo gjë ka qënë thjesht një shaka nga ana e tije.

Ermali shprehet se Beatrixën e njeh familjarisht dhe nuk do kishte dëshirë që të ishte ai shkaktari i ndarjes së tyre.

Me shaka ai tha se nësë do të ndaheni, të paktën gjeni një arsye tjetër. Por për më shumë ndiqni videon.

Marketing