Në Francë, mashtrimet e vaksinimit janë zbuluar në një shkallë të gjerë, ku falsifikimet janë në një shifër prej 62 000 mijë.

Marketing

Hetuesit në Francë kanë zbuluar një rrjet mashtruesish ku dyshohet se kanë krijuar regjistrime të rreme vaksinimi, raporton blick, përcjellë albora.ch.

Mashtrimi ishte zbuluar pas provave ku një kompani sigurimi shëndetësore kishte hasur mijëra vaksinime të dyshuara nga një infermiere e vetme në dokumentacion, por që nuk ishte përfshirë në fushatën e vaksinimit.

Hetimi nga një njësi speciale në Paris ka arrestuar pesë persona të moshave 22 dhe 19 vjeç në zonën e Poitiers dhe Lyon./albora.ch

Marketing