Në ditën e parë të 2022 – ës Britania ka shënuar ditën më të ngrohtë të vitit të ri në histori, me një temperaturë prej mbi 16 gradë Celsius.

Marketing

Temperaturat e buta bën që njerzit të ia mësyjnë plazheve, duke marrë pjesë në garat tradicionale të notit, raporton Sky News, përcjellë albora.ch! 

Temperatura mesatare në Britani gjatë muajve dhjetor dhe janar zakonisht arrijnë në rreth 7 – 8 gradë celsius. /albora.ch/

Marketing