Kritikët e masave Covid zhvilluan një demonstratë sot në qytetin e Cyrihut.

Në gjithë Zvicrën demonstrata u titullua “Zürich Nazifrei – parandaloni marshimet e krahut të djathtë”, transmeton albora.ch.

Për demonstraten nuk është dorëzuar paraprakisht asnjë kërkesë për leje, shkruan policia e qytetit të Cyrihut, andaj policia e qytetit i ndaloi ata dhe i pengoi demonstruesit nga skena autonome e majtë të takoheshin me kundërshtarët e masave të Koronës.

Disa dhjetëra persona u arrestuan, duke përfshirë njerëz nga skena e ekstremizmit të djathtë. Policia kantonale e Cyrihut ka siguruar sigurinë në stacionin kryesor./albora.ch/

Marketing
Marketing