Nga ora 20:00 “Big Brother Vip” për herë të parë do jetë live në natën e parë të Vitit të Ri.

Siç bëhet e ditur nga faqja zyrtare e “BBV” në Instagram, “Vëllai i Madh” ka vendosur që të shtyjë finalen deri më 18 shkurt. Por a do ta pranojnë banorët të vazhdojnë garën?

Marketing

Cilat do të jenë surprizat madhështore për ta? A i mbështesin familjarët në zgjedhjen e rrugëtimit të tyre? Cili do të shpallet i preferuari i shtëpisë dhe çfarë fuqie do të ketë?

Të gjitha këto pikëpyetje do të marrin përgjigje në edicionin e natës së sotme.

Sipas nzoom.biz, Arbana po ashtu, do të bëj prezantimin e tre banorëve të rinjë e madje thuhet se mes tyre është edhe një kosovar.

Marketing