Një flamur serb i gjatë 250 metra është shpalosur sot në Mitrovicën e Veriut, raportojnë mediat serbe.

Marketing

Sipas mediumit serb Kosovo Online, ky flamur u vendos për fillimin e Vitit të Ri ortodoks.

Duke e shpalosur flamurin është dëgjuar edhe kënga ‘Nga Kosova dëgjohet një bori serbe’ si dhe duartrokitjet e qytetarëve./albora.ch/

Marketing