Derisa po udhëtonte në një autobus publik në Brazil, një grua shtatzënë papritur njoftoi se fëmiu do të dalë në jetë, blick, përcjellë albora.ch.

Marketing

Shoferi i autobusit dëshironte të shkonte në spitalin tjetër në kohë, por nuk pati mundësi për shkak se nuk kishte kohë të mjaftueshme. Kështu që foshnja lindi në autobus.

Kjo video u bë virale në Brazil dhe meritë për këtë gjë morën të gjithë të pranishmit që ndodheshin aty. /albora.ch/

Marketing