Pro rrëzimit të Qeverisë kanë votuar 43 deputetë, 11 kanë qenë kundër.

Marketing

Sipas gazetës “Pobjeda”, qeveria e Malit të Zi e drejtuar nga Zdravko Krivokapiq është rrëzuar me votat e Lëvizjes Qytetare Ura dhe ato të opozitës.

Ndërkohë,në votim nuk morën pjesë deputetët e Frontit Demokratik dhe Lëvizjes për Ndryshime./albora.ch/

Marketing