Po vazhdon operacioni “Brezovica”, i cili lidhet me ndërtimet në Brezovicë.

Marketing

Bastisjet po zhvillohen në nëntë lokacione, të tri qyteteve të Kosovës, Prishtinë, Ferizaj, Shtërpcë. Po ashtu, aksioni është duke u zhvilluar edhe në Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Ky operacion është vazhdim i atij të filluar më 21 dhjetor. Lajmin e ka konfirmuar kryeprokurori i Ferizajt, Shukri Jashari.

Marketing