Nikola Jokic, lojtari i klubit Denver ka befasuar me reagimin e tij së fundmi.

Marketing

Bashkëlojtari i tij në NBA, Vlatko Cancar ishte duke u përgjigjur në një kuiz se nga cilat shtete rrethohet Serbia.

Dhe, basketbollisti slloven ndër të tjera e përmendi edhe Kosovën, e cila është në kufi me Serbinë.

Por, Jokic ka reaguar menjëherë duke thënë “JO”, me ç’rast shoku i tij më pas e përmendi Malin e Zi dhe Shqipërinë./albora.ch/

Marketing