Zhvillimet në shtëpinë e famshme nuk i kanë ikur as moderatores Anita Haradinaj.

Marketing

Përmes Instagramit, ajo ka bërë me dije e ka përcjellur spektaklin e mbrëmshëm.

Ajo ka komentuar edhe situatën e ndodhur mbrëmë e që ishte eliminimi i Einxhel.

Përmes Instagramit, ajo iu drejtuar Dagzit të dalë pas Einxhel, duke ia kujtuar asaj se ai u rikthye vetëm për të pas daljes me Dj Pm.

Në një postim tjetër, ajo shpreh dëshirën që Shkira të kishte biletën kthyese dhe të vazhdonte lojën, gjithashtu edhe lidhjen me Dagzin.

Ndryshe, përveç Anita Haradinaj edhe figura tjera publike po e përcjellin spektaklin e madh./albora.ch/

Marketing