Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier ka uruar sot ditën e Kushtetutës së Kosovës, në 15-vjetorin e ratifikimit të saj.

Marketing

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Hovenier është shprehur krenar që mbështet qytetarët dhe institucionet e Kosovës.

Marketing