Marketing

Umida Nazarova, 21 vjeçe, e cila ishte shtatëzënë po aplikonte për punë në fabrikën Svarmet në Borisov, Bjellorusi, kur pësoi një dëmtim fatal në kokë, raporton The Sun.

Anëtarë të lartë të stafit treguan se flokët e saj të lëshuara u kapën në një makinë.

Shikuesit raportuan se ajo u bllokua shpejt dhe u mbulua në gjak.

Nëna e saj Olga tha se bazuar në deklaratën e mjekut asaj i ishte lënduar fyti.

“Flokët e saj u mbështjellën rreth qafës dhe ajo u tërhoq në mekanizëm”.

Pavarësisht se u dërgua me urgjencë në spital, Umina fatkeqësisht vdiq 20 ditë më vonë pasi nuk arriti të rifitonte vetëdijen. Babai i saj Dmitry beson se disa rregulla të shëndetit dhe sigurisë janë thyer përpara aksidentit të saj të tmerrshëm./albora.ch/

Marketing