Një i ri shqiptar në Francë ka një histori të veçantë, pasi që u bë hero i ditës. Roland Aliu i shpëtoi jetën një fëmiu 8 vjeçar.

Marketing

Ai guxoi dhe hyri mes flakëve, pasi një banesë që shërbente si pavijon për fëmijë të vegjël u përfshi nga zjarri. Ky akt guximi u përshëndet nga banorët e rrethit të Trois Cités de Poitiers, të cilët e kanë falënderuar shqiptarin Aliu.

Por, mediat franceze raportojnë se Roland Aliut i është refuzuar disa herë leja e qëndrimit./albora.ch/

Marketing