Siç edhe ishte bërë e ditur, sonte banorëve të “Big Brother VIP” i është bërë i ditur lajmi i vazhdimit të programit për një muaj, deri në shkurt.

Marketing

Lajmi u prit në forma të ndryshme nga banorët.

Më së keqi u duk se e përjetuan Donaldi dhe Iliri teksa Arjola nuk shfrytëzoi tre ditët në dispozicion për të menduar por tha e para dhe e vetmja deri tash PO-në e vazhdimit të aventurës.

E para, nuk do të marrë vetëm fituesi./albora.ch/

Krahas çmimit prej 100,000 euro, sot është bërë e ditur se do të paguhen edhe finalistët.

Secili nga ata që kualifikohet për në finale do të marrë nga produksioni 10,000 euro.https://www.instagram.com/tv/CYMygpYhUW5/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=492&rd=https%3A%2F%2Fprive.al&rp=%2Fzyrtare-para-nga-big-brother-vip-nuk-do-marre-vetem-fituesi%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1144.7000000029802%2C%22ls%22%3A761.7999999970198%2C%22le%22%3A763.8999999985099%7D

Paraprakisht, banorëve iu shfaq një klip që tregonte famën e madhe që kanë marrë këto kohë, insert ky që u duk sikur donte t’i paraprinte komunikimit për zgjatjen edhe për 32 ditë të aventurës televizive./albora.ch/

Marketing