Marketing

Targat e reja me ngjyrë të kuqe do të hyjnë në përdorim në Zvicër nga 1 marsi 2022.

Përdorimi i kësaj targe nuk do të jetë i detyrueshëm, por do ta lehtësojë vozitjen për shumë njerëz. Por, për çka do të përdorën këto targa?

Këro targa do të jenë të destinuara për veturat që përdorin ‘raft’ për biçikleta në pjesën e pasme të veturës.

Sipas Auto motor und sport, të montuara me biçikleta mbi to, transportuesit me targë të kuqe dallohen lehtësisht dhe mund t’iu shmangen më lehtë fatkeqësive në komunikacion.

Ndër të tjera mund t’iu dallohet më lehtë targa nga Policia dhe nuk kanë nevojë ta heqin kaçavidën e veturës gjithmonë sa herë vendosin të marrin biçikletën me vete./albora.ch/

Marketing