Zojë Xhemali, ka hapur klinkiën e saj gjinekologjike, duke u bërë zgjidhje e shumë problemeve të grave shqiptare atje. Tashmë nuk është e domosdoshme që të njihet gjuha gjermane apo frenge për të diskutuar problemet e juaja të shëndetit, sepse Zojë Xhemali këto shërbime i transmeton edhe në gjuhën shqipe.

Marketing
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Së fundmi Zojë Xhemajli, ka patur një vizitë njërin ndër integruesit më të madh të shqiptarëve në Zvicër, autorin e emisionit “Fol shqip”, i njohur si shtëpia e diasporës,Altin Markun, ku ky i fundit i ka kushtuar një reportazh për punën dhe aktivitetin e saj. Ajo gjatë këtij reportazhi tregoi mënyrën, rrugëtimin dhe shërbimet që kjo klinikë ofron.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Zojë Xhemali është nga Mushtishti i Suharëkës së Kosovës, e cila suksesin e saj e filloi në Gjermani e nga Gjermania në Zvicër, e cila në një kohë rekord pavarësisht sakrificave ia doli mbanë të krijojë gjinekologjinë e saj dhe të punësojë mjekët më të njohur zvicran në fushën e gjinekologjisë në gjinekologjinë e saj.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Historia e saj e vcantë, që prej një motre medicinale të arrijë të realizojë ëndrrën e saj, hapjen e një gjinekologjie në gjuhën shqipe është vërtetë për tu lakmuar. Ajo ka arritur të integrohet mjaftë mirë, duke qenë e përshtatshme edhe për shqiptarët edhe për zvicranët dhe nacionalitetet tjera. Madje ajo mori qendrën e vëmendjes edhe nga mediat zvicerane shkruan Albora.ch

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Si një menaxhere, kontabiliste dhe si një motër medicinal, ajo tregoi se si arriti deri te suksesi i saj.

Për më shumë detaje videoja në vazhdim:

Marketing