Ukraina do të vazhdojë të mbrohet nga trupat ruse që shkelin qytetet kryesore një javë pas fillimit të pushtimit, tha Presidenti Volodymyr Zelensky në adresën e tij të fundit në Facebook.

Marketing

“Orët dhe ditët e para të luftës në shkallë të plotë ishin me të vërtetë të vështira, por ukrainasit ishin të bashkuar, dhe për këtë arsye të fortë, dhe për këtë arsye ne ngulmuam. Dhe kështu do të vazhdojë. Ne vazhdojmë të qëndrojmë”, tha ai.

Trupat ruse janë mbajtur nga rezistenca e ashpër ukrainase për të cilën Zelensky pretendoi se është ende e paprekur.

“Të gjitha linjat e mbrojtjes sonë janë mbajtur. Armiku nuk ka sukses në asnjë drejtim strategjik”, shtoi Zelensky.

Zelensky poashtu theksoi se Ukraina do të mbizotërojë kundër pushtimit të presidentit rus Vladimir Putin siç bëri me një virus tjetër, një sëmundje tjetër, domethënë Covid-19./albora.ch/

Marketing