Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka njoftuar për një bisedë me Presidentin e Këshillit Evropian, Charles Michel.

Marketing

Siç thotë ai, diskutuan për rritjen e mbështetjes financiare për Ukrainën dhe sanksionet ndaj Rusisë, dhe rreth hapave të mëtejshëm të negociatave për anëtarësimin e Ukrainës në Bashkimin Evropian.

“Bisedime të rregullta ndërkombëtare. Me Presidentin e Këshillit Evropian, diskutuam çështjen e rritjes së mbështetjes financiare për Ukrainën dhe presionin e sanksioneve ndaj agresorit. Vëmendje e veçantë iu kushtua procesit të mëtejshëm të negociatave për anëtarësimin e Ukrainës në BE”, ka shkruar Zelensky në Twitter./albora.ch/

Marketing