Edicioni i tretë i festivalit “Sunny Hill”, do të mbahet edhe në Tiranë.

Marketing

Për herë të parë festivali më i madh i muzikës në rajon po realizohet edhe në një vend tjetër përveç Prishtinës.

Ndërkaq, festivali veçse ka filluar përgatitjet për datat 26, 27 dhe 28 gusht.

Po ashtu është bërë e ditur edhe njëri prej këngëtarëve që do të përformojnë.

Reperi italian Fedez është emri i parë i zbuluar në këtë festival.

Njoftimin për reperin e ka bërë festivali në rrjetet sociale.

Marketing