Tori Yorgey, reportere televizive për WSAZ në Huntington të SHBA-së, ishte drejtpërdrejt në transmetim, të mërkurën mbrëma, kur u godit nga një makinë.

Marketing

Yorgey ishte gati të diskutonte për ndërprerjet e ujit dhe rrugët me akull, kur ajo dhe kamera e saj u goditën dhe u rrëzuan në tokë nga goditja.

“O Zot …. Sapo më goditi një makinë, por jam mirë!” E gjithë jeta ime sapo shkoi para syve të mi, por është live dhe gjithçka është në rregull”, tha ajo, pasi mundi të ngrihej në këmbë para kamerës.

Dikush në vendngjarje mund të dëgjohej në klipin e transmetuar, duke e pyetur nëse Yorgeyn a ishte mirë, por nuk është e qartë nëse ai ishte drejtuesi i automjetit. Është gjithashtu e paqartë nëse drejtuesi është ndalur apo marrë në pyetje nga policia.

Njerëzit në mediat sociale vunë në dyshim mungesën e dukshme të shqetësimit të moderatorit Tim Irr për kolegen, por ai u shpjegoi disa përdoruesve të indinjuar të Twitterit se nuk e kishte parë mirë atë që ndodhi. /albora.ch/

Marketing