Valdeti dhe Valdrina ishin çifti më i komentuar i rrjeteve sociale në nëntorin e vitit të kaluar.

Marketing

Kriza e tyre në raport personal, u ndoq hap pas hapi nga të gjitha mediat dhe një pjesë e madhe e publikut.

Por ata u pajtuan! Dhe menjëherë pas pajtimit dyshja ndanë lajmin se po bëhen prindër për herë të parë.

Ndërkaq, sot me anë të një postimi në llogaritë e tyre në Instagram çifti dha lajmin se kanë mirëpritur në jetë fëmijën e tyre të parë.

Në postimin që ata kanë ndarë janë shkëputur edhe momente të takimit me bekimin e tyre të vockël.

Marketing