Pasditen e djeshme janë bombarduar fshatrat shqiptare rreth Odeses në Ukrainë.

Marketing

Sipas raportimeve, qindra banorë të këtyre fshatrave kanë braktisur shtëpitë e po largohen për të shpëtuar. Pushtimi rus ka bërë që mjaft prej shqiptarëve të Odesës të largohen në drejtim të Polonisë dhe Rumanisë, transmeton albora.ch.

Mësohet se shumë shqiptarë të këtyre fshatrave i janë bashkuar rezistencës dhe po luftojnë kundër pushtimit rus./albora.ch/

Marketing