Marketing

Dy ushtarë që i përkasin forcës pushtuese ruse janë kapur nga ushtarët ukrainas në Kharkovit.

Raportuesi nga lufta Tomas Van Linge, në rrjetin social ‘twitter’ ka publikuar fotot e tyre.

Gazetari tha se këto foto mund t’i bëjnë rusët të kthehen në shtëpi dhe të vënë në dyshim luftën e nisur./albora.ch/

Marketing