Në disa artikuj të publikuar në media thuhej se presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ishte larguar nga vendi.

Marketing

Por, Zelensky përmes një video të postuar në llogarinë e tij zyrtare në Instagram, thekson se ai ndodhet në kryeqytetin Kiev dhe për asnjë moment nuk e ka menduar largimin.

“Çdo dy ditë dalin informacione se unë kam ikur diku, kam ikur nga Ukraina, nga Kievi, nga zyra ime. Siç mund ta shihni, unë jam këtu në vendin tim, Andriy Borisovich (Yermak) është këtu. Askush nuk ka ikur askund. Ne jemi në Kievduke punuar”, ka thënë  Zelensky. /albora.ch/

Lexo edhe:

Marketing