TikTok ka bërë të ditur sot se po pezullon disa funksione në Rusi, që penalizon dezinformimin.

Marketing

“Në dritën e ligjit të ri të “lajmeve të rreme” të Rusisë, ne nuk kemi zgjidhje tjetër veçse të pezullojmë transmetimin e drejtpërdrejtë dhe përmbajtjen e re në shërbimin tonë video, ndërkohë që ne shqyrtojmë implikimet e sigurisë të këtij ligji”, shkroi kompania në Twitter.

Kompania shtoi në një postim në blog: “Ne do të vazhdojmë të vlerësojmë rrethanat në zhvillim në Rusi për të përcaktuar se kur mund të rifillojmë plotësisht shërbimet tona me sigurinë si përparësinë tonë kryesore”./albora.ch/

Marketing