Vrasja e një burri shqiptar në Frasses në vitin 2013 në kantonin e Fribourg-ut, teksa po kthehej në shtëpi, i shoqëruar nga gruaja dhe katër fëmijët e tij, e ku më pas nga kjo histori mbeten më shumë se 23 të vdekur dhe dhjetëra të plagosur, u hetua nga “Mise au Point” transmeton albora.ch.

Marketing

Gazetari nga Radio Televizioni i Zvicrës, François Rüchti ka bërë një dokumentar kushtuar kësaj historie.

Gjatë përshkrimi të hollësishëm të ngjarjes, gazetari tregon se në Kosovë edhe policia ka qenë në një situatë të vështirë për të kryer punën e saj, pasi autoritetet duket se lejuan që konflikti të zgjidhet mes klaneve./albora.ch/

Për ta parë storien e përgatitur nga televizioni zviceran, klikoni KËTU.

Marketing