Këngëtari, Shpat Kasapi është bërë baba për herë të parë.

Marketing

Këtë njoftim e ka bërë të ditur vetë këngëtari, Shpat Kasapi në rrjetet sociale duke shpërndarje nga video.

 “Udhëtimi ynë filloi saktësisht 9 muaj më parë kur #Roeli ishte ende në zhvillimet e tij të para për të ardhur në këtë botë. Jemi jashtëzakonisht të lumtur dhe të kënaqur, jo vetëm për shkak të kësaj përvoje të mrekullueshme që na bëri prindër…”, shkruan ai në mbishkrimin e videos që ka publikuar në rrjetet sociale.

Roelit i urojme jetë të gjatë./albora.ch/

Marketing