Thuajse 60 mijë vdekje të lidhura me Covid-19 janë raportuar nga Kina pas heqjes së kufizimeve që ishin vendosur për të frenuar përhapjen e virusit.

Marketing

Sipas raportimeve, vdekjet janë regjistruar në spitale.

“Gjithsej 59,938 (vdekje) u regjistruan mes 8 dhjetorit 2022 dhe 12 janarit 2023,” u tha gazetarëve Jiao Yahui, një zyrtar nga Komisioni Kombëtar i Shëndetit në Kinë.

Ky numër nuk përfshin vdekjet jashtë objekteve mjekësore.

Marketing