Rina Balaj ka publikuar projektin e radhës.

Marketing

‘Sativa’ quhet kënga e shoqëruar me videoklip në të cilin ajo duket ndryshe dhe shumë atraktive.

Projekti u punua nga Bo Beatz dhe ju tashmë e keni në YouTube./albora.ch/

Marketing