Ambasadori i Kosovës në Austri, Lulzim Pllana, ka vizituar parlamentin e këtij shteti, shkruan albora.ch.

Marketing

“Fjalë rasti dhe bashkëbisedim në parlamentin e Austrisë së Ulët/ Niederosterreich në Komisionin për Evropë. Falënderoj kryetarin e Parlamentit, Karl Wilfing dhe kryetarin e Komisionit për Evropë, Jurgen Maier për ftesën”, ka shkruar Pllana në Facebook.

“Diskutuam me deputetët e të gjitha partive për rrugën e Kosovës drejt BE-së, liberalizimin e vizave si dhe thellimin e bashkëpunimit mes vendeve tona”, ka shtuar ai. /albora.ch/

Marketing