Një qendër estetike ka publikuar dy fotografi të Bora Zemanit, ku krahason ndryshimet që ka pësuar moderatorja ndër vite.

Marketing

Sipas kësaj qendre, Bora ka bërë disa ndërhyrje estetike, por që nuk vërehen dhe duken si natyrale.

Në mesin e ndërhyrjeve që përmenden janë ato në hundë, buzë, vetulla e ballë.

Vetë Zemani thotë gjithmonë se s’ka asnjë ndërhyrje.

Ndryshe, Zemani sapo ka mbushur 30 vjet. Ajo është nënë e një djali, lidhjen me të cilin e ka shumë të fortë.

Ajo ka marrë vëmendje me dukjen në ndejën e ditëlindjes, ku kishte shumë të ftuar VIP, e ku për t’i argëtuar mysafirët u përkujdesën Bruno dhe Klajdi.

Prezantuesja prej disa sezonesh e drejton programin shumë të shikuar “Përputhen”, i cili së fundi ka pasur disa edicione mjaftë të nxehta./albora.ch/

Marketing