Një person ka vdekur dhe janë regjistruar 860 raste të reja me COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

Marketing

Gjatë 24 orëve janë shëruar 1 mijë e 155 pacientë dhe janë vaksinaur 60 pacientë.

Numri total i personave të vaksinuar është 1 milion e 834 mijë e 907 mijë, ku me dozën e parë janë vaksinuar 904 mijë e 7 njerëz, me dozën e dytë 824 mijë e 313, me dozën e tretë 104 mijë e 801 dhe me dozën e katërt 1 mijë e 592 njerëz.

Marketing