Një grua në Zvicër për të mos u vaksinuar deshi të infektohej, por mund të dënohet deri në pesë vjet burgim
Një grua në Zvicër përhapi pështymën e djalit të saj të infektuar në fytyrën e vetë, raporton Blick, përcjellë albora.ch

Marketing

Ajo tregojë çdo detaj për përpjekjet e saja në rrjetet sociale.
Por, pasi u zbulua e mbylli profilin e saj.
Ndërkaq ata që janë infektuar me Coronavirus në Zvicër mund të marrin Certifikatën e Covid vetëm pasi të jenë shëruar.

Në një postim në Facebook të fshirë më vonë, ajo shpjegoi se kishte provuar “praktikisht gjithçka” për t’u infektuar përmes djalit të saj tw infektuar me Covid, por pa sukses.

Për këtë kanë raportuar kanë Element Investigative dhe Blick .

Kjo sjellje është e dyshimtë jo vetëm për arsye shëndetësore.

Infeksioni i qëllimshëm me Covid është një vepër penale dhe mund të çojë deri në pesë vjet burg në Zvicër. /albora.ch/

Marketing