Mozzik ka udhëtuar drejt Arabisë Saudite.

Marketing

Reperi ka bërë të ditur se gjendet në Medinë, dhe për këtë arsye ka rruar edhe flokët.

Ai ka ndarë me ndjekësit e tij edhe foto të tjera duke treguar se ka vizituar Xhaminë e Pejgamberit.

Ndryshe, reperi ka pasur koncerte të shumta kohëve të fundit dhe me sa duket vitin 2023 e nisi duke iu përkushtruar fesë.

Albora.ch

Marketing